(iOS) Last Day Survival-Zombie Shooting 24H Dark Dungeon πολλές παραβιάσεις πόρων
Mar 1, 2022 9:59:22 GMT
Post by argiapetersli on Mar 1, 2022 9:59:22 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Last Day Survival-Zombie Shooting 24H Dark Dungeon ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Last Day Survival-Zombie Shooting 24H Dark Dungeon IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ πολλές παραβιάσεις πόρων ▞▞▞
▞▞▞ Last Day Survival-Zombie Shooting 24H Dark Dungeon 2022 version ▞▞▞
Γαμώτο, μου άρεσε πολύ αυτό το παιχνίδι. Κάθε τρέξιμο αξίζει, γιατί θα μάθετε κάτι νέο για το πώς θα καταφέρετε να επιβιώσετε. Ngl όταν πήρα netta, όλα έγιναν πιο εύκολα. Γιατί μπορεί να αντιμετωπίσει υψηλότερα dmg ακόμα και στην αρχή με τα διπλά πιστόλια της. Τέλος πάντων καλό παιχνίδι και τελείωσε όλα τα τέρματα. Ελπίζω για νέα ενημέρωση, καλή δουλειά προγραμματιστές.
πολύ προκλητικό gameplay. Αλλά δεν υπάρχει ενημέρωση αυτό το παιχνίδι;
να μπορεί να περιστρέφεται όταν χρησιμοποιείτε την αυτόματη περιστροφή στο τηλέφωνο
Ένα υπέροχο παιχνίδι! Θα ήθελα να προσθέσουν λειτουργία κυμάτων ζόμπι; Περισσότερος χαρακτήρας και μεγαλύτερη ιστορία. Λατρεύω τα γραφικά και τον χαρακτήρα. Σίγουρα ένα παιχνίδι για κάποιον που δεν πληρώνει ποτέ και θέλει να είναι καλύτερος στο παιχνίδι. το αγαπώ
Ήταν εντάξει.
Ένα αξιοπρεπές παιχνίδι.
Ασχημα ΝΕΑ
Last Day Survival-Zombie Shooting 24H Dark Dungeon Akčné scok
πολύ καλό σύστημα λείανσης είναι δύσκολο στην αρχή, αλλά το παιχνίδι γίνεται πιο ευχάριστο όταν μαθαίνεις τα σχοινιά
Γεμίζω σούπερ τρομακτικό σούπερ παιχνίδι και μου αρέσει
Bendy in Nightmare Run ארקייד xkm
Last Day Survival-Zombie Shooting 24H Dark Dungeon Aksi lsbz
Απλώς είμαι περίεργος να μαζέψω όλο το τέλος, αλλά είναι πολύ δύσκολο. ακόμη και έχοντας όλες τις μέγιστες ικανότητες και στάτους.
Πόσο αδύνατο θα μπορούσε να είναι αυτό το παιχνίδι 😫🤯🤐!!!!!!!!!!προσθέστε περισσότερους χαρακτήρες και όπλα
προσθέστε περισσότερη ιστορία αυτό το παιχνίδι είναι φοβερό
Last Day Survival-Zombie Shooting 24H Dark Dungeon Azione rgb
καλό, αλλά κάντε τον τύπο να προσθέσει σαν σπίτια χειροτεχνίας
Πώς να αποκτήσετε το cdkey;
ένα παιχνίδι δεν χρειάζεται τόσες πολλές άδειες τηλεφώνου...
υποτάσσεσαι στο pewdiepie
Last Day Survival-Zombie Shooting 24H Dark Dungeon Action htz
το μισώ
Χαίρομαι που πήρα αυτό το παιχνίδι δωρεάν... Είναι χάλια!
Leageand 🎮
Το παιχνίδι είναι καλό, αλλά η ανάλυση της οθόνης δεν είναι βελτιστοποιημένη (η οθόνη του παιχνιδιού δεν ταιριάζει ακριβώς.. χρησιμοποιώ το mi 9t pro)
αυτό το παιχνίδι είναι πολύ διασκεδαστικό... αλλά το AI είναι πραγματικά ηλίθιο. και είναι πραγματικά βαρετό γιατί δεν υπάρχει διαδικτυακό pvp ή multi-player θα είναι πιο διασκεδαστικό σου δίνω μόνο 4 αστέρια
Καλό παιχνίδι, αλλά πρέπει να δώσει μερικές δωρεάν ανταμοιβές
Είναι δωρεάν τι θέλετε να πω
καλό παιχνίδι, αλλά πολλά σφάλματα και πολλά πράγματα ξεχώρισαν txt μακάρι να ενημερωθεί και να διορθωθεί το bug της τσάντας
qwedsazxcfg ytgsaoplkjcs yfqjopkof haveopit συνήθιζε να μαζεύεται σύντομα, θα είστε εκεί για να έχετε χρησιμοποιήσει ityg yfqjopkof haveopit συνήθιζε να παίρνει μαζί σας και η οικογένεια είχε
Είναι πραγματικά πολύ καλό. Το κύριο πρόβλημα, ωστόσο, είναι ότι η ιστορία φαίνεται λίγο ελλιπής. Κάποιο κείμενο είναι εκτός οθόνης και ορισμένοι διάλογοι απλώς λένε "Udefined" σαν σοβαρά. Κατάφερα να επιβιώσω 24 ώρες δύο φορές την πρώτη μου μέρα παίζοντας, αλλά ξέρω ότι αυτό είναι αρκετά δύσκολο για να κρατήσω τους φίλους ζωντανούς. Θα ήταν καλύτερο αν μπορεί να δώσει περισσότερη ελευθερία κινήσεων και ευκολότερη πρόσβαση στα καταστήματα.
ο αγαπημένος μου χαρακτήρας είναι ο λιπαρός
Ανδρας
Είναι πολύ καλό! Αλλά πρέπει να πεθαίνεις κάθε φορά και να χάνεις τα πράγματά σου...εκτός από αυτό το 5/5!!!!!
καλό παιχνίδι, είναι τόσο γελοίο να μένεις lag όταν υπάρχει όχλος. παρακαλώ διορθώστε το. Τα πυρομαχικά είναι πολύ σπάνιο να βρεις, όταν σπάνε εύκολα, ανισορροπία δύναμης ζόμπι σε 19 ώρες και πάνω. αλλά έννοια. καλύτερα αν είναι δωρεάν περιαγωγή/ανοιχτός κόσμος.
ωραίο παιχνίδι
Αγαπούσε το gameplay. Το μόνο αρνητικό είναι το κείμενο που δείχνει «απροσδιόριστο» και δεν μπορείς να συγκεντρώσεις τόσα υλικά και αντικείμενα. Απλώς ήλπιζα ότι οι προγραμματιστές θα μπορούσαν να κάνουν κάποια μέρη του χάρτη προσβάσιμα για λάφυρα και να διορθώσουν τα κείμενα.
αυτό είναι το καλύτερο😍🖤
Δύσκολο αλλά και πάλι φοβερό
Καλή ιδέα, μου αρέσει πολύ. Παίξτε για 3 ημέρες με 3 λήξεις ξεκλείδωτες. Νομίζω ότι υπάρχει ένα μυστικό κρυμμένο, γι' αυτό έχει πολλές καταλήξεις. Θα ξεκλειδώσω όλα τα άκρα. Αλλά, 1 μείον, κάποιο κείμενο έδειξε "απροσδιόριστο", δεν μπορώ να απολαύσω πραγματικά την ιστορία. Υποθέτω ότι έβαλες την αρχική σου γλώσσα και δεν μπορεί να μετατραπεί αυτόματα σε αγγλικά. Γιατί υποθέτω έτσι; Coz σε ένα από τα άκρα, έδειχνε κείμενο που μοιάζει με "kanji". Ελπίζω να το φτιάξεις.
Το καλύτερο παιχνίδι που έχω δει ποτέ
είναι πολύ καλό
Δεν μπορώ να σταματήσω την αναπαραγωγή, έχετε CD key;
Δεν καταλαβαίνω γιατί αυτό το παιχνίδι θέλει την τοποθεσία μου ανά πάσα στιγμή και θέλει να έχει πρόσβαση στη συλλογή μου. Μπορεί να το αγοράσω ξανά αν κάποιος με πείσει ότι αξίζει τον κόπο