Post by argiapetersli on Mar 1, 2022 10:08:57 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Color Water Sort Puzzle Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Color Water Sort Puzzle Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ glitch krystaly cheatů ▞▞▞
▞▞▞ Color Water Sort Puzzle Games 2022 version ▞▞▞
Gud
فیلم
je tam hodně reklam
příliš mnoho přidává
příliš mnoho reklam
Problém s touto aplikací je, že se reklamy neustále objevují, když máte data nebo jste připojeni k wifi, je to velmi pěkná aplikace pro osvěžení vaší mysli
Nemám rád přidávání😡proč je tam tolik přidávání 😡
Tu hru miluji natolik, že k jejímu hraní využiji polovinu svého času, je tak zajímavá a nikdy mě neomrzí. Pokaždé to napadá váš mozek a vždy je to zajímavější.😁😁
Zábavná a náročná hra.
Color Water Sort Puzzle Games معمایی cfpf
Lol tyto hry jsou vtip. Věnujte více času sledování reklam než hraním her. Neztrácejte peníze, abyste se zbavili reklam. Pořád je budeš sledovat.
Skvělá hra! Opravdu si to užijte!!! Líbí se mi, že je to logická hra, musíte přijít na to, jak cíl splnit, ale není to tak složité, abych se zároveň nemohl věnovat své audioknize. Vynechejte bonusy (dárky, zastavte jehlu atd.), abyste snížili počet reklam. Stačí vybrat možnost 'pokračovat' nebo 'minout' a přenese vás na další úroveň bez dalších reklam. NICMÉNĚ se mi líbí, že máte možnost sledovat více reklam a získat tak věci, jako je více možností „zrušit“.
Barevná logická hra mě přivádí k šílenství, protože si právě teď užívám ohromnou herní zábavu.😇
Trochu příliš snadné. Pěkná zábava.
Srujana
Zakoupil jsem odstranění reklam, ale reklamy se stále neodstranily, ve hře se mi zobrazuje ikona reklam a nemohu kliknout na obnovení zakoupeno, ve hře není možnost připojit vývojáře
Tato hra je velmi dobrá, moc se mi líbí, musíte to zkusit, protože je to úžasná hra, opravdu se mi moc líbí. musí zkusit kluci
Raman🚫🚫
Vyhodit továrnu na reklamy Musíte sledovat 3 reklamy za hru a to nepočítá žádnou z reklam navíc, které sledujete zdarma. Dobrá hra zničená odpadkovou chamtivostí po penězích reklamami. Celý odpad!
Líbí se mi to, protože je to hra na řešení
Tato hra se zasekává nebo zamrzá a zastavuje se, ani jsem nehrál do 3. úrovně a sama se ukončí a zastaví
Reklamy mi nevadí, ale tolik je směšných. A díky malým tlačítkům odchodu jsem se často otevíral do obchodu Play. I poté, co odmítnete, musíte stále čekat. Ne, děkuji.
Jedinečně navržené realistické ovládání z něj dělá to nejlepší ze všech zábavných her. Realistický zvuk vody jej činí atraktivnějším. 👍
Příliš mnoho reklam i na hru zdarma
Příliš mnoho reklamy ve hře
Jen to zkus
Docela zábavná hra. Nebo si myslím, že bylo. Těžko říct, protože to bylo 70 % reklam. Totální ztráta času.
Byl jsem zvědavý, proč je hodnocení této logické hry s organizováním barev vyšší než u ostatních. Po chvíli hraní si upřímně nejsem jistý. Ovládání je neohrabané a jste bombardováni reklamami. Projít úroveň? Inzerát. Potřebujete restartovat úroveň? Inzerát. Vybíráte nějaké úpravy hry? Inzerát! Je to více reklam než hratelnosti.
Za tohle jsem zaplatil. Proč se mi stále zobrazují reklamy?
K mnoha reklamám, mincím, trikům si chci jen odpočinout. A musíte porazit každou snadnou úroveň, abyste se dostali k těm těžším. Hrál jsem tak dlouho, abych musel znovu udělat 200 úrovní, abych se dostal k té, kterou chci hrát
Vodní puzzle je zábavná a návyková logická hra. Zkuste to roztřídit a do lahví nalévejte barevnou vodu, dokud nebudou všechny barvy ve stejné lahvičce. 👍
Příliš mnoho publicity a lvl50 je téměř nemožné bez přidání nějakého podvádění, jako je přidání další trubky. Dokonce jsem se řídil tipy a stále jsem dostal červenou odbočovací značku už se nehýbej
Color Water Sort Puzzle Games Teka-teki gccc
Logické hry mě vždy tak mile přitahují, takže největší dobrodružství s logickými hrami právě začíná.😇
MotoGP Racing '21 Dirke xmjq
je to velmi zajímavé 🙂
Color Water Sort Puzzle Games Câu đố sdpl
Příliš mnoho dlouhých přidávání
Mohla by to být dobrá hra kromě nekonečných přidávání!
Solidní hra s mnoha úrovněmi a třemi herními režimy. Reklamy přicházejí pouze mezi úrovněmi nebo při restartech, nikoli uprostřed hry, a jsou požehnaně krátké.
Atraktivní hra kluci😌🤝