Post by argiapetersli on Mar 1, 2022 10:12:08 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Traffic Racer ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Traffic Racer IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ هک بسیاری از توکن ها ▞▞▞
▞▞▞ Traffic Racer 2022 version ▞▞▞
من از این بازی لذت می برم، هرگز مرا خسته نمی کند... فرقی نمی کند که در حال رشد باشم یا wat، اما این ها مورد علاقه من هستند.
خیلی خوب است ولی به ماشین اخر می رسی باز نمیشه پول هم دارم
مادر جنده بازی ساخته آخه کونده بی ناموس
عالی هست بهتون میگم که نصب کنید عالی هست
همه چیز در مورد این بازی عالی است، اما من دوبلور خودکار نقدی را خریداری کردم و هنوز باید تبلیغات را برای جمع آوری تماشا کنم. هدف چه بود؟ من به پولم نیاز دارم!
/۵۰بدکی نیست
در واقع این بازی واقع گرایانه نیست اما اگر حوصله دارید این بازی خوب است که بازی کنید خسته کننده است سایر وسایل نقلیه بسیار کند هستند بنابراین من به آن امتیاز 3 ستاره دادم بنابراین می گویم اگر شخصیت شما مانند فرض کنید حوصله دارید یک بازی خسته کننده انجام خواهید داد. خیلی خسته میشی پس نصبش نکن🙅
خیلی بازی قشنگیه من بینهایتش رو دارم
این خیلی برنامه ی خوبی هستش ومن از این بازی راضی هستم
Traffic Racer Võidusõit ntm
این بازی وخیلی وقتهاپیش بازی کرده بودم .الان به روزتر شده.فوق العاده است این بازی.قبلا تاآخراین بازی ورفتم. کیفیت عالیه.ماشینهای جدیدتری برای خرید اضافه شده است.گرافیکش عالیه
سلام اگر امکان داره ماشین های قدیمی ده 30میلادی رو هم قرار بدید عالی میشه
من شخصاً فکر می کنم که این بازی واقعاً خوب است. تنها چیزی که من خیلی دوست ندارم، این واقعیت است که بدون توجه به آنچه شما انجام می دهید (علاوه بر خرید بسته استارتی که هیچ اضافه ای به شما نمی دهد) دائماً افزودنی وجود دارد تا باعث توقف اضافه شود. این در بسیاری از بازیهای مختلف اتفاق میافتد، و این چیزهایی است که بازی را برای من خراب میکند. به غیر از آن، این بازی شگفت انگیز است!!.
خوبه بد نیست
من این بازی را دوست دارم اما سخت است اما بد نیست بازی خوبی است که 2 ستاره می دهم.
این بازی شگفت انگیز است، همچنین آرام است مگر اینکه با سرعت بالا بروید و مجبور باشید اطراف ماشین ها زیگ زاگ کنید، یکی دیگر از دلایل شگفت انگیز بودن این بازی این است که اگر ابتدا بدنه ماشین را بخرید می توانید ماشین خود را طراحی کنید. .من عاشق این بازی هستم و اگر می توانستم به آن ستاره های زیادی که می توانستم امتیاز می دادم. امیدوارم بازی را امتحان کنید، منظورم این است که یک بازی واقعاً شگفت انگیز است. <3.
اولین مورد، نصب آن یک روز کامل طول می کشد. دومین چیزی که باید آن را به مدت دو روز فقط برای 20 نت بازی کنید.
بازی خیلی خوبی هست شماهم نسب کنید و لذت ببرید
این بازی شگفت انگیز است، من دلم برای بازی کردن این بازی در دوران کودکی تنگ شده است، بهترین بازی که تا به حال بازی کرده ام، توصیه می کنم آن را بسیار شگفت انگیز دانلود کنید. و همچنین لطفا ماشین های بیشتری را در این بازی قرار دهید تا این بازی کمی چالش برانگیز باشد
این یک بازی خوب و گرافیک خوب است اما باید نماهای مختلف و یک بازی چند نفره را قرار دهند. وگرنه عالیه
خیلی خوبهخیلی بازی خوبیه
چرا بی نهایت منم پاک کردم
من عاشق این بازی هستم، این بهترین بازی است، فقط آرزو می کنم آنها بتوانند چیزهای بیشتری مانند چراغ های راهنمایی و پل ها نشانگر ماشین اضافه کنند 👍😎👍
Cut the Rope: Experiments Başsındırma wsd
Traffic Racer Poygalar nhfb
من نه خیلی بدم میاد نه خیلی خوشم میاد
ریدم تو بازی خیلی چرته یه 🌟 هم زیاده
بازی خوبی ولی چیز هاش خیلی گرونه
فقط بهترین در گرافیک، اولویت های جاده ها و پتانسیل های واقعی ماشین ها، این باور نکردنی است!!
این یک بازی شگفت انگیز است ... من کاملاً عاشق طرح ها ، گرافیک ها و نرمی مسابقه هستم ... اساساً همه چیز ... از تیم "سونر کارا" بسیار سپاسگزارم برای توسعه این بازی شگفت انگیز🥰🥰😊❤️.
قادر به رانندگی سریع نیست برخورد با وسایل نقلیه
من از 6 یا 5 سالگی شروع کردم به بازی کردن این بازی در حال حاضر 13 ساله هستم و بازی به روز نمی شود فکر می کنم باید تغییرات دید داشته باشد اما در کل سرگرم کننده است اما گاهی اوقات واقعا خسته کننده است و گرافیک خوب است فقط کمی تغییر دهید.
زیاد خوشم نیومد 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
خییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییبیبببببیبییبییییییییییییییییییبللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللیییییییییییییییییییییییی بد
عالی عالی بوووووود عاشقش شدم دوس دخترم
Traffic Racer እሽቅድድም xyjq
کیفیت صدای بسیار ضعیف. بررسیش کن
نه خوب نی
این بازی برای یک دستگاه تلفن همراه خوب است. آنها باید یک ماشین فوقالعاده پلیس اضافه کنند تا سریعتر از حد معمول از سایر NPCها عبور کند. همچنین باید یک mclaren p20 اضافه کنید
بازی خوبی من که راضیم
با آخرین آپدیت، وقتی گوشی را برمیگردانم، دید بازی تغییر نمیکند، حتی اگر چرخش خودکار فعال باشد.
مبلغ خرید بودجه بالایی دارد..🤔😞
سلام من الان دارم نصب میکنم اول نظر هارو نگاه کردم کهدیدم همه نوشتن عالی هست حتما نصب کنین منم نصب کردم