Post by argiapetersli on Mar 1, 2022 10:18:25 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Roller Skating Girls ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Roller Skating Girls IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod viac vytrvalosti ▞▞▞
▞▞▞ Roller Skating Girls 2022 version ▞▞▞
Je to úžasné a páči sa mi tá myšlienka. veľmi pekné. Pretože má všetko, čo potrebujem. Niektoré veci sú zamknuté, ale inak sa mi to páči.
Je to skvelé, ale ak ľudia chcú, aby tam hralo viac ľudí, mali by dať všetko zadarmo, ak súhlasíte
je úžasný!! hra Takúto hru som ešte nevidel, je to naozaj úžasná hra!. ale má veľa reklám a to je nuda
Milujem túto hru, je to strata zábavy. Žiadne reklamy, pokiaľ ich nepožiadate o určité položky, pre hru. Ten koncept je fakt super!!!
Super hra 😍😍
V prvom rade sa smejem na tom, ako sa všetci sťažujú na reklamy, keď je tam doslova veľkými písmenami napísané, OBSAHUJE REKLAMY, navyše tie reklamy potrebujú. Po druhé, milujem túto hru. 10 z 10. Dokonalosť. Mne a mnohým ďalším sa však nepáči, že musíme platiť za kliniku a iné veci, najmä keď to potrebujeme. Čo ak nemáme peniaze? Môžete teda urobiť tieto veci zadarmo alebo ich aspoň urobiť, aby sme ich mohli použiť v herných peniazoch na nákup týchto vecí! Dúfam, že si to prečítate!
Zaujímavá hra, ale všetky veci sú zamknuté
Je to celkom fajn👍👍
Uzasne
Neznášam kupovať veci
롤러 스케이트 걸 - 스케이트 댄스 롤플레잉 dkyw
Dobrá hra, ale veľa požiadaviek na nákup
Roller Skating Girls RPG ico
Falcon Squad: Galaxy Attack Zręcznościowe rjxg
Páči sa mi táto hra, pretože korčule sú pekné, mojej sestre sa dokonca páčia
Paten Kayan Kızlar Rol Oyunu osm
Je to veľmi pekná dobrá lepšia hra 😊😊
pekná hra, veľmi podobná tejto hre
Je to veľmi dobrá hra, veľmi sa mi páčila Je pomalá, ale zaujímavá Môžem si krátiť čas hraním tejto hry
Skvelá hra, ale vaša cena je príliš vysoká na to, aby som odomkol všetko
Páči sa mi vaša hra
Táto hra je dobrá, ale ginic, fotenie a kúpele sú odomknuté.
Roller Skating Girls રોલ પ્લેઇંગ inq
Ewwwww je všetko, čo môžem povedať, že táto aplikácia je taká nevhodná, že sa pohybuje, že outfity túto aplikáciu nechápu
Páči sa mi táto hra, ale mám len 4 tanečné pohyby, prosím odomknite ďalšie tanečné pohyby
No hra je výborná. Ale veľmi nevhodné nosia podprsenky a ukazujú deťom
Toto je super hra.
Je to dobrá hra, gratulujem coco
Je to dobré a všetko, ale nemám rád reklamy, ale hra je naozaj dobrá, hral som to ako u starej mamy a áno
Toto je najlepšia hra všetkých čias a tí konkurenti sú úžasní
Hra sa mi páči, ale jej stiahnutie trvá príliš dlho
Milujem túto hru, je veľmi inšpirujúca na hranie a naučí vás trochu módy, aspoň je tá hra o niečo lepšia ako všetky tie strieľačky.
Dobre
Hra je naozaj pekná dobrá, ale dal som 2 🌟 hviezdičky, pretože je veľa vecí zamknutých, ako napríklad lekár, kúpele a veľa látok
hlúpe Nedovolí mi to sťahovať na žiadne z mojich zariadení.
100% úžasné
Odporúčam ❤️❤️❤️❤️
Nemyslím si, že je to skvelá hra, TOTO NEMÁ HODNOTU ZA 86 MB😑😐😶🙄😏
VEĽMI zábavné, ale od rande nikdy nevyhráte
Milujem to tak veľmi, ako hip hop vs balet