Post by buduniteligh on Mar 12, 2022 1:25:16 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Astro Words ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Astro Words IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мамят код повече ресурс ▞▞▞
▞▞▞ Astro Words 2022 version ▞▞▞
Добър, интересен тест. Много пристрастяващ. Наистина се наслаждавайте
Тази игра е наред, но става скучна поради едни и същи нива
LEGO® Batman: Покидая Готэм Приключения bsu
Харесвам тази игра, малко по-различна от нормалната игра на думи. Залагайте по-добре, колкото повече играете
Обичайте играта. Не знам защо всички се оплакват, че е твърде трудно. Тази игра изисква концентрация и стратегия. Иска ми се повече игри да са като тази.
Много предизвикателна за игра. Единственият проблем е, че дъските стават по-трудни с малко или никаква помощ, освен ако не използвате пари за закупуване на продуктите, необходими за завършване на игрите.
Страхотна игра на думи
(((Астро думи(??))
Никаква реклама наистина не помага на ума ми да се съсредоточа
Тази игра е отлична и много трудна, когато влезете в нея. Това ме побърква, но не мога да спра да го играя
Прекрасна игра, най-накрая игра, която не е твърде лесна и скучна като много други! Доста пристрастяваща, вече направена над 100 нива, не мога да го оставя браво момчета, направихте прекрасна игра, която не можете да сравните с никоя друга x
Тази игра се случва твърде много. Сякаш разработчиците взеха 3 отделни идеи за игра, хвърлиха ги заедно и се опитаха да ги принудят да паснат.
Не можах да премина ниво 47. Опитвах 2 дни. Моят партньор също се опита да го завърши вместо мен и не успя. До този момент беше забавно. Тъй като не мога да напредвам, ще деинсталирам. Много лошо
Щеше да е по-добре, ако не е необходимо да използвате енергия, за да играете. Нямаше и музика, само досадни щракания и пукания. За съжаление не си заслужава изтеглянето.
Забавна игра!
Страхотна игра!
Изучаване на
Отлична игра. Много релаксиращо без изпитания на време.
Играта изостава твърде много.
Харесвам думата предизвикателство
Тази игра ви кара да мислите, че не мога да спра да я играя, наистина се наслаждавайки на графиката, не е толкова трудно, но не е лесно, пет звезди плюс
Все още не знам
Харесвам тази игра.
Значи искаш да плащам за енергия? . Разбирам, че имате деца, които трябва да храните, но не трябва да очаквате от нас да плащаме енергия, за да продължим да играем тази игра, опитайте да ни дадете повече енергия на първо място. Какво мислиш? .
Наистина хареса играта, но твърде чувствителна при теглене на линия. Често завършва хода си, когато все още съм в средата на движение. Истински срам - мисля да се откажа сега, защото е твърде досадно.
Обичам го
Страхотна игра, хубав обрат на старите игри за свързване. Не е лесно или е пълно с добавки. Твърде рано е за 5 звезди, но вероятно скоро ще го сменя.
Играта изглежда като стара графика, но не е. Тази игра става трудна, така че е много пристрастяваща.
Графиката е страхотна. Жалко, че трябва да плащаш за VIP игри. Всичко добре дотук. По-сложно е, отколкото си мислите. Връзката към YouTube не е най-добрата
Това трябва да е една от най-нечестните игри, които някога съм играл, буквите, които се появяват, е невъзможно да се направят от четири или пет буквени думи, за да можете да решите нивото, деинсталирайки 🙁.
Само давам 4 звезди, тъй като редица нива, които съм играл, не са дали гласни за започване, следователно губят ред
Astro Words શબ્દ peys
СТРАХОТНА комбинирана игра с думи и пъзел!
Тази игра предлага допълнителен обрат, за да накара човек да мисли. Опитът за изписване на дълги думи, докато преплитате цветни икони, води до вълнение. Страхотно упражнение за мозъка!!
Сладките цветни кутийки помагат при изписването има някои думи, за които никога не съм чувал, но ги позволява напълно, забавно е предизвикателно и ярко
Добър загуба на време.
Страхотна пъзел игра 👍.Смесица от букви и пъзели.Пристрастяваща.
Astro Words всичко е наред, но е твърде трудно!!!
Страхотен!!
Освежаваща нова игра
Аз съм на ниво 22. Няма много реклами, не е твърде трудно, харесва ми.
Не мога да повярвам, че оценките идват от същата игра, която току-що играх. Играх няколко нива на много основна игра и след това, ако не исках да гледам реклама, трябва да изчакам 5 минути или да платя, за да продължа да играя. Това е период на правописна игра и при това много скучен. Play Store е толкова пълен с игри с лошо качество, че хората се вълнуват да купуват всичко, предполагам, че не са били наоколо в дните, когато всъщност можеше да играеш игра, без да се налага да гледаш реклами, за да правиш всичко.
Объркващо
Astro Words Palabras wbqi
Супер забавно и дори предизвикателно, докато напредвате. Моят нов фаворит!
Предизвикателно и забавно. Намирането на думите в списъка с бонуси е това, което прави тази игра завладяваща. Смятам, че е изключително трудно да оставя играта, докато не попълня списъка. Малка или никаква реклама е . Не можах да прехвърля напредъка на нов телефон - разочароващо, но добре, току-що започнах отначало, защото първият път така или иначе не знаеше за списъка с бонуси. Забавлявайте се и се наслаждавайте!
добре
Много ми харесва тази игра. Предизвикателно и удовлетворяващо е да завършиш ниво. Не дадох 5 звезди, защото има много малко, ако има такива, награди за повишаване на нивото. Хайде разработчиците дават малко. Например, вие предлагате ежедневна награда, НО трябва да гледате видеоклип, преди да можете да го получите. Не е наистина награда, нали?