Post by buduniteligh on Mar 12, 2022 1:40:38 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Farm City: Farming \u0026 City Building ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Farm City: Farming \u0026 City Building IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ podvádí mnoho krystalů ▞▞▞
▞▞▞ Farm City: Farming \u0026 City Building 2022 version ▞▞▞
Farm City: Farming & City Building Casual fcy
Nesnáším aktualizaci! Nemohu to otevřít offline, jen se to pořád načítá. Myslím, že to smažu, i když tuhle hru miluji.
Skvela hra
Neodpovídám 😡, když se odhlásím a zase zpět, stále neodpovídám
Juhů
Proč banka nemůže být opravena!?? Mám peníze, ale tlačítko opravy nefunguje!? Stiskl jsem to několikrát, ale nepodařilo se! Opravte prosím tento problém
Je to fakt super hra ale je to složité a musíte to pochopit a vše zjistit a je to český
Super hra nejen pro deti
Opravdu jsem si užil hodiny hraní na této nečinné hře. Od poslední aktualizace však vše v továrně trvá 1 - 2 DNY, než se dokončí výroba. Předtím to bylo maximálně 2,5 - 4 hodiny. Ještě horší je, že čas už neubíhá a já se nikam nedostávám. Nemohu najít tlačítko zákaznické podpory, takže bych ocenil jakoukoli pomoc! Doufám, že se opravdu brzy vrátíme!
Píše to, že pro aktualizaci jsem ji aktualizoval a nyní nemohu otevřít a hrát svou farmu.. jak to?! 😢
Geometry Dash Lite आर्केड गेम jenl
Zlepšuje moji plánovací schopnost a zároveň si užívám a destresuje.
Hra pokaždé spadne
Tato hra se nespustí, pouze přejde na obrazovku načítání a je to.
Ikony pro kukuřičné lupínky a bramborové lupínky je třeba vyměnit!! Navíc jsem si koupil zlaté členství v bance a bonusové mince, které jsem obdržel, byly doslova neutratitelné a poté zmizely! (Zkoušel jsem napsat vývojářům, ale zatím žádná odpověď). Škoda, protože to má potenciál být docela zábavná a obecně přínosná hra, pravděpodobně bych se v budoucnu vyhnul nákupům ve hře.
Farm City: Farming & City Building Nezahtjevne igre hpn
Ok, konečně jsem skončil na prvním místě, vyhrál jsem 50 $, což mě vyneslo na 77 dal jsem si pauzu od hry, vrátil jsem se teď peníze jsou pryč, příliš mnoho problémů 😠 mazání hry je na hovno! Žádné hvězdy! Tahle hra je na hovno, vyhrál jsem první místo v dolarech, jen abych si to vzal a dal do zóny cove! Zmanipulovaná hra!!!! Nehrajte tuto hru!!!!!! JAK MŮŽE NĚKDO ZÍSKAT STOVKY BODŮ VPŘEDU, ABY VYHRAL! NAVRŽENÝ!
Jde to pouze do úrovně 30, nemohu otevřít žádné další rozšíření země, protože si musíte koupit domy, abyste zvýšili počet obyvatel, ale již jsem koupil všechny domy, takže hra nemůže jít dál
Miluji hraní této hry, je velmi relaxační, ale jsem velmi zklamaný. Provedl jsem nákup a nedostal jsem hotovost. Opravdu bych rád dostal své peníze nebo vrácení peněz 😢☹
Zábavná malá farmářská hra. Ale dvakrát se to nenačetlo z úvodní obrazovky načítání (jen zůstalo na 100% a nikdy hru nespustilo). Zkoušel jsem všechno, zavřít všechny ostatní aplikace, vymazat mezipaměť, restartovat telefon atd. Takže jsem odinstaloval, znovu nainstaloval a zkusil to znovu z LV1, protože jsem se nepřipojil na FB (nevadilo, byl jsem tam jen pár hodin na LV10). O pár dní později se to opakovalo. Tentokrát ne reinstalaci, protože jsem stále neodkazoval na FB a nemám zájem začínat od 0
Chvíli hraji zatím zábava
Špatná podpora. Koupil jsem si prasátko ve hře dvakrát a nedostal jsem svou odměnu. Snažil jsem se kontaktovat podporu ve hře, ale ani to nefungovalo. Poslal jsem vývojářům e-mail 3x a nedostal jsem žádnou odpověď. Google přijal můj požadavek na vrácení peněz. Takže 1* za 2 hlavní chyby ve hře a žádná odpověď přes e-mail.
Zábavná hra. Jsem na tom závislý. L
Stále mrzne. Chci, abych občas poslal svá letadla.
Velké zpoždění n zamrzne při načítání hry!!! (Spuštění hry trvá až půl hodiny s ukončením a restartem!!!!!) Připraveno k odinstalaci!!!! Až 3-5krát otvírací továrny k otevření za účelem výroby nebo získávání produktů!!!!! V tuto chvíli to není vůbec zábavné, opravte to!!!!! Žádná odpověď na opravu hry, zkouším to už 3 dny a hra se vůbec nenačte!!!!!
Hraji chvilku ale hezké
Úplně závislý; jen mám problém přijít na to, jak použít bomby a podobné koupené v obchodě, které jsou momentálně ve stodole. Kromě toho........ NAPROSTO ÚŽASNÉ!!!!!! 30. 8.: NEZTRÁTEJTE ČAS! PRÁVĚ JSEM ODINSTALOVALA HRU. (JO KŘIČÁM). ZAČAL SKVĚLE. STÁLE ČEKÁM, AŽ NĚKDO ODPOVÍ NA 3 OTÁZKY. NA PRVNÍ ČEKÁM MINIMÁLNĚ MĚSÍC. POZOR!! KDYBYCH MOHLA DÁT NEGATIVNÍ HVĚZDY...
Strašná podpora!!! Ale dobrá hra.
Prozatím dávám 2 hvězdičky, protože většina grafiky je nereálná. Mám 1600 obyvatel, ale vidím jen 10 lidí, kteří se ani nestýkají😏😞😑. Budovy a dekorace jsou sochařské bez jakýchkoliv pohybů. Letiště bez letadel a pasažérů, přístav bez turistů, lodí nebo jachet 🤪. Množství času, které zabere výroba zboží a stavba továren, domů a všeho ostatního, je směšné, včetně doby závodu, zejména kaučuku a kakaa. HRA JE VŠAK DOBRÁ.
Tohle bylo, je a bude fantastické.....Ale při farmaření a výrobě čehokoli nebo jakýchkoliv předmětů prosím zkraťte čas, než to bylo dokonalé💯👍👏 ale teď se čas prodlužuje, tak prosím udělejte tuto změnu. Odpočinek je perfektní💯 super.
Velmi pěkná hra a nová továrna, nová místa a nové dekorace, další věci nové a tyto hry se mi líbí, jsou tak dobré, prosím aktualizujte
Nehratelné. Načte se na 100 % a pak se zhroutí
Vraťte prosím odměny za video opět na mince místo na dolary😭😭😭🙏 Jakmile budou odměny za mince zpět, změním svůj kurz na 5 hvězdiček.
Bezva, že je offline, výborná grafika
Otočení zpět při sledování reklam