Post by buduniteligh on Mar 12, 2022 1:52:31 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Write It! Japanese ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Write It! Japanese IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ sukčiavimo kodo trikdžių klavišai ▞▞▞
▞▞▞ Write It! Japanese 2022 version ▞▞▞
itx viena iš geriausių mano naudotų japonų mokymosi programų.
Gerai apgalvota kiekvieno skiemens tvarka ir smagu žaisti trumpomis serijomis.
GeoExpert + Edukacyjne caq
Tai puikus būdas praktikuoti rašymą japonų kalba! Nusipirkau pilną versiją. Jame mokoma potėpių eilės, yra pritaikomos viktorinos ir puikiai veikia su rašikliu.
Tai galėjo būti tobula tik tuo atveju, jei pamokų skirstymas yra stulpelyje daug labiau organizuotas
Programėlė leidžia išbandyti save atpažįstant žodžius ir rašant žodžius. Tai taip pat leidžia treniruotis žodžius ir taip pat gali perskaityti žodį, kad išgirstumėte tarimą.
Gera programa, kurią lengva naudoti
Gana gera programa, skirta išmokti pagrindinių hiraganų ir katakanų taisyklingais potėpiais. Tačiau pati programa atrodo gana nuoga. Būtų puiku turėti geresnių pasirinktinių testų variantų, pvz., tik hiragana arba tik katakana. Taip pat būtų geriau, jei būtų testų, kuriuose galėtume pritaikyti tai, ką išmokome, pavyzdžiui, romaji sakinį ar žodį paversti hiragana ar katakana.
tai puiku. išmokti japonų kalbą lengviausia išmokti simbolius, tada žodžius, todėl simbolių mokymasis yra lengvas. PRAŠOME PARAŠYTI KINŲ KALBĄ Redaguoti: mano „ipad“ yra galimybė peržiūrėti viską, ką sužinojote, arba peržiūrėti viską. Ši parinktis nepasiekiama android.todėl paėmiau keletą žvaigždučių
Pridėjote nepraleidžiamų skelbimų. Neatnaujinkite, jei dar to nepadarėte.
Gerai programa. Daro tai, ko reikia. Man patinka tai, kad įtraukta Katakana. Nieko labai nepaprasto, tiesiog naudinga priemonė. Vis dėlto primygtinai siūlau rašyti hiriganą ir pan., naudojant rašiklį ir popierių, tik dėl raumenų atminties.
Write It! Japanese تعلیمی xdxk
Jūs gerai supratote pagrindus, trūksta poliravimo. Kuo daugiau naudoju programą, tuo labiau erzina ją naudoti, nes ji neprisimena mano padėties meniu. Turiu nuolat slinkti žemyn! Be to, būtų puiku, jei programa prisimintų simbolius, su kuriais turiu problemų, arba galėčiau juos pažymėti rankiniu būdu, kad galėčiau praktikuoti tik tuos. Taip pat labai pagelbėtų keli patarimai, padėsiantys įsiminti simbolius (reikia naudoti atskirą tam bankomato programėlę).
Tai buvo puiki programa iki naujausio atnaujinimo, kai jie pašalino testus. Dabar praktiškai nenaudingas
Tai gera programa, skirta mokytis katakanos ir hiriganos, tačiau trūksta paaiškinimo, kaip jos veikia. Be to, būtų gerai, jei būtų mokoma bent kai kurių pagrindinių kanji simbolių. Be to, ši programa yra labai naudinga norint išmokti japoniškų katakana ir hirigana skiemenų, net jei jums reikia eiti į kitą vietą, kad suprastumėte, kaip jie veikia.
Man tai patinka, bet vis trikdo
Smagu, kad gali vėl ir vėl tai ką išmokai.
Lengva įsiminti per labai trumpą laiką.
Tai naudinga norint išmokti rašyti japoniškai, bet aš rašau tai teisingai ir neteisingai skaičiuoju. Tiesą sakant, tai mane labai nuliūdino, bloga programa👎
Write It! Japanese Εκπαιδευτικά tyz
Tai nuostabi programėlė, bet aš suprantu, kad kai bandau treniruotis, atsiranda tam tikrų trikdžių, dėl kurių jaučiuosi nepatogiai, kai paliečiu, kad tęsčiau, ir kai paliečiu ekraną, kad parašyčiau abėcėlę.aš jau pašalinau ir iš naujo įdiegiau šią programą. bet gedimas vis dar yra.
Paprastai gana gerai, tačiau yra keletas problemų: Pirma, prng yra keista. Ką tik gavau skaitymo viktoriną su 20 klausimų, kur 3 hiraganos visada yra vienodos (chi-ki-ji), o ketvirtas yra teisingas atsakymas. Antra, manau, kad labai trūksta funkcijos – hiraganos skaitymo ir nuorašo pasirinkimo. Šiuo metu aš tai imituoju, garsiai skaitydamas visas hiraganas skaitymo režimu. Ir galiausiai būtų puiku turėti galimybę atlikti pasirinktinius testus su daugiau galimybių nei tik „visi“
Tinka mokantis potėpių tvarkos ir pagrindinių hiraganų bei katakanų, deja, tai apima tik Gojūon, Dakuon, Han-dakuon ir neapima Yōon ir Sokuon. Tai gali būti pirmiau minėtų variantų, bet vis tiek svarbu išmokti.
Fantastiška programa, skirta treniruotis rašyti kana. Nusipirkau norėdami pašalinti skelbimus. Mano pagrindinis nuoskaudas yra eiliškumas, apimantis garsinius ir kirčiuotus skiemenis su jų pagrindu. Ji negrupuoja taip, kaip dėstomos visos japonų kalbos pamokos, pvz. sa, shi, su, se, taigi šioje programoje nėra grupuotė, o veikiau shi, ji, su, zu.
Tam tikri garsai (pavyzdžiui, p ir b) skamba beveik identiškai, todėl jei nenaudojate romaji, neįmanoma pasakyti, ką rašote. Tai tinkamas įrankis priprasti prie visko formų, tačiau priverstinai naudoti romaji kanji mokymuisi yra didžiulė problema.
Gerai...tai būdas išmokti japonų kalbą...bet aš tiesiogine prasme turiu 5 minutes kartoti raidę, kad išmokčiau japonišką raidę. Taigi, jei tavo išmanioji programa skirta tau, bet ne man.
ši programa tikrai padėjo man rašyti ir atsiminti hiraganą ir katakaną, manau, kad tai būtina programėlė besimokantiems japonų kalbos
Šis žaidimas NEATSISIUNČIA, NEATSISIŲSKITE JŪS GAILĖSITE PAŽADU, ŠI PROGRAMĖ PRAŠO JŪSŲ ASMENINĖS INFORMACIJOS AŠ TIESIOGIAI JĄ IŠTRINAU 😰😰😰😰😤😤😤
Tikrai malonus ir paslaugus. Man patinka, kad reikia būti konkretiems. Šaunuolis. :-)
Turi funkcijų, kurių ieškau, bet taip išsikrauna baterija, kad negaliu jo naudoti. (Kai naudoju jį, mano telefonas įkaista ir gaunu pranešimus apie akumuliatoriaus naudojimą iš Android.) „OnePlus 3“.
Write It! Japanese Образователни kps
Viena iš naudingiausių programėlių. Pradedantiesiems rašyti labai svarbu atsiminti veikėjus. Rašyti ant popieriaus buvo labai nuobodu. Ši programa tikrai padėjo man tobulėti.
Dėkojame, kad sukūrėte programas. Tai padėjo man praktiškai rašyti ir kartu sutaupyti popieriaus. Jis yra vadovaujamas ir nedelsiant pažymėtas. Taigi tai neabejotinai pagreitina savarankišką mokymąsi
Gana paprastas, bet efektyvus būdas išmokti skaityti ir rašyti hiraganą. Tai malonu ir aš greitai mokausi.
Be to, kad priverčiate rašyti lygiai taip pat, kaip simboliai rodomi mokymo programoje, sakyčiau, kad jis uždirba solidžius 5 balus, nes galiausiai pasiekia savo tikslą: išmoksti japonų kalbą.
Labai graži programėlė. Per savo laiko išbandymus jis tikrai patikrina, ar žmogus atsimena raides ir garsus. Tikrai labai nuostabi ir naudinga programa. Manau, kad Katakana nėra kažkas, ko galėčiau išmokti, bet ši programa man tikrai padėjo.
Tai padėjo man taip greitai išmokti japonų kalbą🙂
Neblogai, bet nupieštą kitą raidę įkelti užtrunka 15 sekundžių. Kas nepaprastai erzina. Negerai
Labai patinka, norėčiau, kad būtų viktorina, kurią būtų galima sumaišyti, bet atskirti nuo hiraganos ir katakanos dalių.
tai puiku ir labai naudinga, bet testai yra atsitiktiniai ir nepriverčia manęs tikrinti visų raidžių, bet tai gerai
Esu tikras, kad tai yra ta programa, kurią naudojau maždaug prieš metus, taip pat anksčiau atsisiunčiau korėjietišką, man labai patinka šios programėlės turinys ir raidžių pateikimas, tai iš tikrųjų linksma, tarsi žaistum. ... Man iš tikrųjų patinka senesnė versija, bet tik nuomonė, iš tikrųjų man vis dar patinka programa, nepaisant to, kad ji yra linksma ir paprasta.. Aš skyriau 4 žvaigždutes, nes turiu vieną susirūpinimą, manau, kad ji galėtų būti geriau, aš vertinu, kad galėtumėte pridėti kanji(?) Taip pat naudojamas trečiasis raštas.
Viskas gerai, bet yra rimta klaida. Kaskart, kai treniruojuosi naujoje pamokoje ir turiu atsekti raidę, viršutinė jos pusė nuolat mirksi ekrane ir už jos ribų.
Puiki programa, tačiau dėl atnaujinimo sunkiau rasti dalykų.
Ši programa labai padeda man išmokti hiraganą ir katakaną, bet kartais ši programa sugedo, pataisykite tai... ačiū.
Tai būtų 5 žvaigždutės, jei ne naujausias atnaujinimas. Pasirinktinis testas tikriausiai buvo mano dažniausiai naudojama funkcija programoje, o dabar turite mokėti už pilną versiją, kad ją pasiektumėte. Aš tikrai to nedarysiu, ypač už visus 5 USD. Vietoje to galiu atsisiųsti kitų programų.
Tikrai padėjo mano japonų kalba! Aš mokausi japonų kalbos nuo 2021 m. ir labai norėjau išmokti rašyti hiraganą ir katakaną! Jis taip pat yra žemas mb omg, aš net nežinojau, kad jame yra "Rašyk! Japonų kalba" Turėjau tik "Rašyk! Korėjiečių", todėl atsitiktinai ieškojau "Rašyk! Japonų" ir tai pasirodė! Ačiū, pastaruoju metu tu man labai padėjai. Norėjau padaryti įspūdį savo šeimai, nes teta mokėsi japonų kalbos. Aš mokausi Nishimura Riki.
Paprastas praktikos testas, skirtas rašyti ir skaityti kiekvieną hirahaną ir katakaną atskirai.
Puiku, čia galite lengvai išmokti
tikrai nuostabi programa, kaip tik jos ieškojau